POTTEAU Labo is de uitgesproken marktleider in België op het gebied van laboratoriummeubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, de chemische- , farmaceutische- en voedingsindustrie.

Ook op het gebied van interieurinrichtingen vervult Potteau Labo een toonaangevende rol. Prestigieuze en vaak ingewikkelde projecten maken deel uit van de dagelijkse uitdagingen die het bedrijf met succes aangaat.

Sinds de vroege jaren negentig werden de grenzeloze productiemogelijkheden van Potteau Labo ook toegepast bij de inrichting van luxehotels. Tijdens die voorbije twee decennia werd een ijzersterke reputatie opgebouwd als afwerkingsbedrijf van publieke ruimtes van luxehotels met vier of vijf sterren.

Ook meer en meer musea en tentoonstellingsruimtes worden door ons ingericht. Prestigeuze projecten worden in binnen- en buitenland met veel vakkennis en zin voor detail uitgevoerd.

Als specialist in de totaalafwerking van gebouwen levert en plaatst Potteau Labo ook binnendeuren in alle mogelijke afwerkingen. Het leveren en plaatsen van akoestische en brandwerende deurgehelen behoort tot onze specialiteit.

22

Dec

2016

Prettige feestdagen

Potteau Labo wenst iedereen gezellige & warme kerstdagen toe & voor het nieuwe jaar een fijne samenwerking!

26

Oct

2016

Renovatie Cofidis

Potteau Labo werkte mee aan de grootschalige renovatie van de nieuwe gebouwen voor Cofidis te Doornik (Orcq). De foto's zijn te vinden onder 'Interior'.

13

Oct

2016

Opening COOP Anderlecht

Begin oktober werd het bedrijven- & belevingscentrum COOP geopend in de kanaalzone te Anderlecht. Potteau zorgde voor de museale inrichting & de inrichting van de ateliers.

10

Oct

2016

Timelapse opbouw vitrine

Pre-montage van de 'doden'vitrine voor het RMO (RijksMuseum van Oudheden) te Leiden.

04

Oct

2016

WoTS 2016 - Jaarbeurs Utrecht

Bezoek vanaf vandaag tot en met vrijdag 7 oktober onze Potteau Labo stand op WoTS 2016 te Utrecht. U kan ons vinden in hal 7, standnummer E115. Tot ziens!

20

Sep

2016

Voka-lid in de kijker: Potteau Labo

Als voka-lid werd een interview afgenomen over de voornaamste activiteiten waar de firma zich op toelegt.

20

Jun

2016

Potteau in de pers!

Potteau Labo geprezen voor zijn realisatie in "Cité du vin de Bordeaux"

31

May

2016

"La Cité du Vin de Bordeaux"

De inauguratie van "La cité du vin de Bordeaux" ingericht door Potteau. Foto's te bekijken onder rubriek "Museum"

01

Apr

2016

La Cité du Vin - Bordeaux

Binnenkort volgt de opening van het wijnmuseum (Frankrijk) waar Potteau werkzaam is. Via de link kan u zich een beeld vormen van hoe het er belooft uit te zien.

27

Feb

2016

Stadhuis Diksmuide

Het stadhuis van Diksmuide is heropend na een grondige renovatie. In onderaanneming werd het gemeenteraadsmeubel, de presentatiewanden en vitrinekasten door ons uitgevoerd.