Loading

WE ARE
MULTI
DISCIPLINARY
AND AT
YOUR SERVICE
FOR

POTTEAU Labo is de uitgesproken marktleider in België op het gebied van laboratoriummeubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, de chemische- , farmaceutische- en voedingsindustrie.
Ook op het gebied van interieurinrichtingen vervult Potteau Labo een toonaangevende rol. Prestigieuze en vaak ingewikkelde projecten maken deel uit van de dagelijkse uitdagingen die het bedrijf met succes aangaat.
Sinds de vroege jaren negentig werden de grenzeloze productiemogelijkheden van Potteau Labo ook toegepast bij de inrichting van luxehotels. Tijdens die voorbije twee decennia werd een ijzersterke reputatie opgebouwd als afwerkingsbedrijf van publieke ruimtes van luxehotels met vier of vijf sterren.
Ook meer en meer musea en tentoonstellingsruimtes worden door ons ingericht. Prestigeuze projecten worden in binnen- en buitenland met veel vakkennis en zin voor detail uitgevoerd.
Als specialist in de totaalafwerking van gebouwen levert en plaatst Potteau Labo ook binnendeuren in alle mogelijke afwerkingen. Het leveren en plaatsen van akoestische en brandwerende deurgehelen behoort tot onze specialiteit.

Project 'WOOD'

Mede dankzij de financiële steun van ESF, kunnen wij via het project 'WOOD' Werken aan Opleiding en Ontwikkeling voor meer Duurzame loopbanen.


06

Jan 2019
Nieuwe inkomhal en vergaderzalen
Met trots heten we u vanaf nu welkom in onze nieuwe inkomhal en vergaderzalen.

25

Dec 2018
De beste wensen!
We wensen u een succesvol 2019!

03

Dec 2018
AZ Zeno: Chromosome
Dit hospitaal, dat een architectuur-award in de wacht sleepte, is de perfecte plaats voor onze ...

02

Oct 2018
WOTS - World of Technology & Science
Wij zijn aanwezig op de WOTS-beurs (Utrecht)! Kom zeker eens langs op onze stand F008 in HAL 7, en ...