Loading

WE ARE
MULTI
DISCLIPINARY
AND AT
YOUR SERVICE
FOR

POTTEAU Labo is de uitgesproken marktleider in België op het gebied van laboratoriummeubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, de chemische- , farmaceutische- en voedingsindustrie.
Ook op het gebied van interieurinrichtingen vervult Potteau Labo een toonaangevende rol. Prestigieuze en vaak ingewikkelde projecten maken deel uit van de dagelijkse uitdagingen die het bedrijf met succes aangaat.
Sinds de vroege jaren negentig werden de grenzeloze productiemogelijkheden van Potteau Labo ook toegepast bij de inrichting van luxehotels. Tijdens die voorbije twee decennia werd een ijzersterke reputatie opgebouwd als afwerkingsbedrijf van publieke ruimtes van luxehotels met vier of vijf sterren.
Ook meer en meer musea en tentoonstellingsruimtes worden door ons ingericht. Prestigeuze projecten worden in binnen- en buitenland met veel vakkennis en zin voor detail uitgevoerd.
Als specialist in de totaalafwerking van gebouwen levert en plaatst Potteau Labo ook binnendeuren in alle mogelijke afwerkingen. Het leveren en plaatsen van akoestische en brandwerende deurgehelen behoort tot onze specialiteit.

02

Oct 2018
WOTS - World of Technology & Science
Wij zijn aanwezig op de WOTS-beurs (Utrecht)! Kom zeker eens langs op onze stand F008 in HAL 7, en ontdek er ons hoogkwalitatief labomeubilair en onze innovatieve zuurkasten.

08

Sep 2018
Cultuurtempel Het Predikheren Mechelen
In dit beschermde gebouw nam POTTEAU het deel binnenschrijnwerk op: lambrisering, maatwerkdeuren en meubilair zoals de balies en de boekenrekken.

29

Jun 2018
Opening YPER-museum
Trots op onze realisatie in het Yper-museum. Let vooral op blikvangers zoals de filmtribune en de stadsmaquette.

17

Jun 2018
Opening Hof van Busleyden
POTTEAU is trots op de unieke combinatie van eeuwenoud cultureel erfgoed en ultramoderne scenografie in dit renaissancestadspaleis. Van verlichting tot vitrines!