Leuven (BE)
hoofdkantoor CERA

2018
Opdrachtgever : Coelembier
Oppervlakte : 2 437 m² (bibliotheek zelf)
TOELICHTING OVER HET PROJECT ALGEMEEN : Voor het hoofdkantoor van CERA in Leuven deed de bank een beroep op de prestigieuze architecten Robbrecht & Daem AR-TE en Studio Roma. In samenwerking met Coelembier hebben wij het vast meubilair en het binnenschrijnwerk uitgevoerd. Het kantoor won in 2010 een RES Award in de categorie ‘Beste Project voor Institutionele Investeerders’.

AANDEEL IN HET PROJECT : POTTEAU was verantwoordelijk voor al het vast meubilair op maat van het kantoor. Details zoals handgrepen in leer en de fi jn afgewerkte chauffageomkastingen geven het geheel een luxueuze uitstraling. Daarnaast zorgden we voor het los meubilair op maat en het kantoormeubilair. Ten slotte produceerden en installeerden we ook de binnendeuren.
https://csirt.rri.go.id/js/https://epresensi.mempawahkab.go.id/themes/sgacor/https://sv.unp.ac.id/sgacor/https://elearning.iainkendari.ac.id/sgacorhttps://esign.bogorkab.go.id/views/pgacor/https://elearning.polnes.ac.id/local/tgacor/https://dispora.sulselprov.go.id/css/rajaslot-303/http://sematu.kaboki.go.id/tata-usaha/