WE ARE
MULTI
DISCIPLINARY
AND AT
YOUR SERVICE
FOR

POTTEAU Labo is de uitgesproken marktleider in België op het gebied van laboratoriummeubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, de chemische- , farmaceutische- en voedingsindustrie.
Ook op het gebied van interieurinrichtingen vervult Potteau Labo een toonaangevende rol. Prestigieuze en vaak ingewikkelde projecten maken deel uit van de dagelijkse uitdagingen die het bedrijf met succes aangaat.
Sinds de vroege jaren negentig werden de grenzeloze productiemogelijkheden van Potteau Labo ook toegepast bij de inrichting van luxehotels. Tijdens die voorbije twee decennia werd een ijzersterke reputatie opgebouwd als afwerkingsbedrijf van publieke ruimtes van luxehotels met vier of vijf sterren.
Ook meer en meer musea en tentoonstellingsruimtes worden door ons ingericht. Prestigieuze projecten worden in binnen- en buitenland met veel vakkennis en zin voor detail uitgevoerd.
Als specialist in de totaalafwerking van gebouwen levert en plaatst Potteau Labo ook binnendeuren in alle mogelijke afwerkingen. Het leveren en plaatsen van akoestische en brandwerende deurgehelen behoort tot onze specialiteit.

24

Dec 2022
Ons beste wensen voor 2023
Werk I Gezondheid I Geluk

15

Dec 2022
Laureat - 2e plaats Interieurelementen
Onze fantastische realisatie voor de nieuwe hoofdzetel van BNP Paribas Fortis is gestrand op een verdienstelijke 2e plaats!

28

Nov 2022
Genomineerd voor de Schrijnwerk awards 2022
In de categorie TOTAALINTERIEUR en INTERIEURELEMENTEN

07

Oct 2022
Het Steen wint de Onroerend Erfgoedprijs 2022!
Dit jaar wint het Steen de Onroerend Erfgoedprijs 2022!
https://pu.tanahdatar.go.id/slot-gacor-terbaik/https://bpbd.malukuprov.go.id/slot-gacor-terbaru/https://ft.unigal.ac.id/slot-gacor/