Loading

WE ARE
MULTI
DISCIPLINARY
AND AT
YOUR SERVICE
FOR

POTTEAU Labo is de uitgesproken marktleider in België op het gebied van laboratoriummeubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, de chemische- , farmaceutische- en voedingsindustrie.
Ook op het gebied van interieurinrichtingen vervult Potteau Labo een toonaangevende rol. Prestigieuze en vaak ingewikkelde projecten maken deel uit van de dagelijkse uitdagingen die het bedrijf met succes aangaat.
Sinds de vroege jaren negentig werden de grenzeloze productiemogelijkheden van Potteau Labo ook toegepast bij de inrichting van luxehotels. Tijdens die voorbije twee decennia werd een ijzersterke reputatie opgebouwd als afwerkingsbedrijf van publieke ruimtes van luxehotels met vier of vijf sterren.
Ook meer en meer musea en tentoonstellingsruimtes worden door ons ingericht. Prestigieuze projecten worden in binnen- en buitenland met veel vakkennis en zin voor detail uitgevoerd.
Als specialist in de totaalafwerking van gebouwen levert en plaatst Potteau Labo ook binnendeuren in alle mogelijke afwerkingen. Het leveren en plaatsen van akoestische en brandwerende deurgehelen behoort tot onze specialiteit.

15

Sep 2019
Jules Bordet: 5000 deuren
Voor het Jules Bordet Instituut mag POTTEAU Labo 5000 ...

07

Jun 2019
Gents Universiteitsmuseum
Binnenkort vormt ons meubilair het ideale decor voor ...

19

May 2019
Openwervendag: MontLégia
Zondag 19 mei kan je opnieuw de werf MontLégia bezoeken ...

10

Apr 2019
Het Predikheren : Schrijnwerk door Potteau
Potteau werkte mee aan de grootschalige renovatie van "Het Predikherenklooster". Een ...