LABORATORIUM
MEUBILAIR

POTTEAU Labo is al sinds 1955 een begrip in de wereld van laboratoriuminrichtingen Onze talrijke referenties bevestigen de hoge kwaliteit van zowel het laboratoriummeubilair als de zuurkasten. Deze hoge kwaliteit bekomen we dankzij een doorgedreven kwaliteitssysteem dat bekroond is met het ISO 9001-2015 certificaat.

Dankzij onze ruime ervaring in meerdere landen en in verschillende sectoren bieden we een uitgebreid gamma van standaardproducten aan. Doordat we alle onderdelen zelf vervaardigen, zijn we ook bijzonder sterk in het aanleveren van oplossingen op maat. Ons doel is om hoogstaand laboratoriummeubilair te produceren dat voldoet aan alle wensen van de klant. Hierbij zetten we gezondheid, veiligheid en milieu voorop, zowel in ons eigen bedrijf als bij de klant.

POTTEAU Labo ondersteunt het volledige project, van ontwerp tot installatie. Van gesprekken met de architect en de klant tot de volledige inbouw van elektrische, sanitaire en mechanische voorzieningen. Ook daarna blijven we ter beschikking met onze onderhoudsservices.
https://cbt20.fk.uns.ac.id/terbaru/https://djpen.kemendag.go.id/papamama/demo/http://ct.if.unsoed.ac.id/menang/https://ilmupolitik.uinsgd.ac.id/-/demo/https://pakbejo.jatengprov.go.id/-/demo/