FUME
CUPBOARDS

De PL-ZUURKAST is onze basis zuurkast met de hoge kwaliteit van POTTEAU Labo. Het tweeledig opschuifraam is voorzien van veiligheidsglas en beveiligd bij kabelbreuk. Bijzondere uitvoeringen zoals een drive-in of een doorgeefzuurkast zijn mogelijk.

De EN-ZUURKAST is getest conform de Europese Norm 14175 met uitmuntende resultaten. De spoiler op het werkblad draagt bij tot een efficiënte afzuiging en het bypassrooster voor een constante luchtintredesnelheid bij vast debiet of met vol bovenpaneel bij variabel debiet. Met het AIRFLOW- controlesysteem ben je zeker van een veilige werking.

De F-LOW ZUURKAST is ontwikkeld om een hoger rendement te halen en zo een energiebesparing van 40% te verkrijgen. De binnenruimte is gestroomlijnd waardoor deze hygiënischer is dan de traditionele zuurkast. Stromingspanelen zijn niet meer nodig waardoor de binnenruimte groter is. Het design is strak en modern, en de veiligheid is gegarandeerd dankzij de Airflow-controle.

De PURE ZUURKAST is qua installatie en qua energieverbruik de meest innovatieve zuurkast. Externe luchtafvoer is niet meer nodig dankzij een ingenieus filtersysteem. Hierdoor is ook geen extra toevoer van geconditioneerde lucht nodig. Deze meest milieu- en energievriendelijke zuurkast garandeert de veiligheid dankzij het AIRFLOW-controlesysteem.
https://csirt.rri.go.id/js/https://epresensi.mempawahkab.go.id/themes/sgacor/https://sv.unp.ac.id/sgacor/https://elearning.iainkendari.ac.id/sgacorhttps://esign.bogorkab.go.id/views/pgacor/https://elearning.polnes.ac.id/local/tgacor/https://dispora.sulselprov.go.id/css/rajaslot-303/http://sematu.kaboki.go.id/tata-usaha/