AT YOUR SERVICE

OUR
ESSENTIAL
AND
UNIQUE
ASSETS

UW KWALITEITSPARTNER
POTTEAU Labo is de geschikte partner voor uitdagende en hoog kwalitatieve interieur- of laboratorium inrichtingen. We zijn actief in laboratoria, musea, publieke ruimtes, hotels en de gezondheidszorg. We vervaardigen ook hoogtechnologische deuren.
CREATIEF EN PROACTIEF MEEDENKEN
Van bij de ontwerpfase, over productie, tot installatie on site staan we de klant bij met raad en daad. Zo realiseren we samen de meest ambitieuze ideeën.
TRADITIONEEL VAKMANSCHAP IN EEN INNOVATIEF MACHINEPARK
De unieke mix van ambacht en technologie maakt de mogelijkheden eindeloos. We combineren hout met andere materialen zoals metaal, composiet, kunststof, textiel of glas. We maken meubels ook gebruiksklaar voor elektrische, sanitaire of multimediale toepassingen.
COMMUNICATIE EN CROSS-OVER TUSSEN 6 ESSENTIËLE PIJLERS
De organisatie en communicatie tussen onze verschillende afdelingen is essentieel. Zo kunnen we onze productiecapaciteit afstemmen op de constant evoluerende vraag van de klant.
DE AFDELINGEN VAN POTTEAU Labo
Stockage grondstoffen
Studiebureau en Administratie
Machinezaal (Hout)
Metaalverwerkingsafdeling
Assemblage en Montage afdeling
Afgewerkte producten en laadruimte

VERSATILITY
AT
YOUR
SERVICE

POLYVALENTE VAKMANNEN
Bij POTTEAU Labo werken de beste vakmannen met de meest geschikte tools om u een totaalservice aan te bieden.
We bewerken HOUT en METAAL, installeren ELEKTRICITEIT en VERLICHTING, werken af met VERF en VERNIS, voeren algemene INTERIEURAFWERKING uit, plaatsen GLAS en PLEXY, maar ook MARMER, COMPOSIET, en zelfs STOFFEN, POLYMEREN, etc...