LABORATORIUM
BENCHES

Ons TYPE F bestaat uit een vaste constructie, waterdicht afgewerkt op de vloer. Aangezien de sokkel volledig gevormd wordt door kasten is de opbouw gesloten en dus onderhoudsvriendelijk. Dit type biedt de meeste opbergruimte.

Het TYPE M biedt flexibiliteit door semi-vaste of verrolbare kastjes. Dankzij de onderstellen, opgebouwd uit een modulaire frame van 4 poten, is de draagkracht van het werkblad groot.

Ook het meest flexibele TYPE VU laat toe om de werkplek naar wens in te richten door opgehangen en verschuifbare kasten. De C-structuur van het onderstel maakt de zitnissen ruim en vereenvoudigt het onderhoud onder de tafels.

Het CHROMOSOME-gamma (X&Y) ziet er niet alleen modern en strak uit, het is ook ergonomisch en praktisch de meest vooruitstrevende werkplek. Door de lange overspanning tot 3m van het frame én de brug is er veel ruimte voor de laborant, voor toestellen onder tafel én voor accessoires zoals schermhouders. De opgehangen en verschuifbare kasten laten flexibiliteit toe en maken het lab onderhoudsvriendelijk.