image

Loose
Furniture

Orde en netheid dankzij handige losse meubels.
Denk hierbij aan trilvrije WEEGTAFELS en weegblokken of aan roltafels. POTTEAU Labo kan ook kasten uit ons standaardgamma of kasten op maat voorzien zoals BERGKASTEN, ZUUR/LOGENKASTEN, UITTREKKASTEN, VEILIGHEIDSKASTEN enz.
 • De weegtafels laten toe om exacte metingen uit te voeren zonder invloed van trillingen.

  De weegtafel type F bestaat uit een metalen onderstel en een blauwsteen weegblad. Het geheel wordt ingewerkt in een houten meubel.

  De weegtafel type M bestaat uit een metalen onderstel in kokerprofielen met een geprofileerde staalplaat. Het blad bestaat uit blauwe hardsteen (8 cm dik). De weegblok kan in een labtafel ingewerkt worden.
 • Vraag hier
  meer info aan
  over dit type.

 • Producten kan je opbergen in ons uitgebreid standaard-gamma of op maat gemaakte kasten (hangkasten, opzet-kasten, apothekerskasten). Al dan niet met beglaasde kastdeuren en eventueel voorzien van afzuiging.
  Een verplaatsbare ladder is mogelijk.
 • Specifieke kasten voor ZUUR/LOGEN kunnen worden meegeleverd. De legbanken zijn verstelbaar en de luchttoevoer is voorzien via de bodem.

  VEILIGHEIDSKASTEN voor ontvlambare producten kiezen we uit het standaardgamma van Asecos en Duperthal.

  Beide types worden aangesloten op een externe afzuiginstallatie.
 • De losse tafels en roltafels kunnen we voorzien van een blad naar keuze. Bureautafels mogelijk mét of zonder kastjes.
 • We kiezen ergonomische meubelen. Een voetsteun op een werkstoel, of een zadelzitting zorgt voor een goede houding.
https://csirt.rri.go.id/js/https://epresensi.mempawahkab.go.id/themes/sgacor/https://sv.unp.ac.id/sgacor/https://elearning.iainkendari.ac.id/sgacorhttps://esign.bogorkab.go.id/views/pgacor/https://elearning.polnes.ac.id/local/tgacor/https://dispora.sulselprov.go.id/css/rajaslot-303/http://sematu.kaboki.go.id/tata-usaha/