image

School
Furniture

POTTEAU Labo is al decennia lang een vaste partner van scholen en universiteiten. Vooraan voorzien we een LERAARS-DEMONSTRATIETAFEL met inwerking van diverse voorzieningen. We kunnen een centrale sturing en/of een noodstopsysteem voorzien. Onze DEMONSTRATIEZUURKAST is voorzien van veiligheidsglas voor de zichtbaarheid. LEERLINGENTAFELS en energieblokken vervolledigen het leslokaal.
 • Een wetenschapslokaal bestaat uit een leraarstafel (of demonstratietafel) en leerlingentafels.

  De tafels voor leerlingen worden voorzien met energieblokken.

  De leraarstafel is voorzien van centrale sturing om de water, gas- en elektriciteitstoevoer aan en uit te schakelen. Hierdoor kan de energie afzonderlijk naar de leraarstafel en/of de leerlingen gestuurd worden.
 • Vraag hier
  meer info aan
  over dit type.

 • De vier zijden van de demonstratiezuurkast zijn voorzien van veiligheidsglas. Zo wordt de zichtbaarheid én de veiligheid gegarandeerd.

  De zijde van de leraar is voorzien van een opschuifraam en van de energiebedieningen.
 • De centrale sturing van de leraarstafel laat toe om de water-, gas- en energietoevoer afzonderlijk, per tafel te regelen.

  Daarnaast kan er eventueel ook een laagspanningsstroombron voorzien worden in de nis van de leraarstafel.
 • De energieblokken tussen de leerlingentafels centraliseren de toevoer van water, gas en energie waardoor de leerlingtafels vrij blijven.
 • Door middel van de noodstopknop kan de toevoer van water, gas en elektriciteit in het lokaal onderbroken worden.
https://csirt.rri.go.id/js/https://epresensi.mempawahkab.go.id/themes/sgacor/https://sv.unp.ac.id/sgacor/https://elearning.iainkendari.ac.id/sgacorhttps://esign.bogorkab.go.id/views/pgacor/https://elearning.polnes.ac.id/local/tgacor/https://dispora.sulselprov.go.id/css/rajaslot-303/http://sematu.kaboki.go.id/tata-usaha/