image

Heverlee (BE)
HealthHouse

2017
Opdrachtgever : Health House VZW
Missie : Museummeubilair - Scenografie
TOELICHTING OVER HET PROJECT ALGEMEEN : In het Health House in Heverlee krijg je een blik op de toekomst van de gezondheidszorg, en meer bepaald over de rol die technologie daarbij speelt. Het is een uniek belevingscentrum waar men de technologie en de impact ervan op de toekomst van de gezondheidszorg aan de lijve kan ondervinden. Het gaat hier over artificiële intelligentie, 3D-printen, nanotechnologie en nog zoveel meer.

AANDEEL IN HET PROJECT : POTTEAU nam de afwerking van de ruimtes voor haar rekening. Voor de scheidingswanden, gordijnen en schilderwerken deden we een beroep op betrouwbare partners. Het maatmeubilair en de voorzieningen voor de integratie van de nodige multimedia werd door onszelf voorzien. Aangezien het belevingscentrum gericht is op deze multimedia, speelt de integratie ervan een zeer grote rol. Dit deden we dan ook in samenwerking met de verantwoordelijke van de multimedia, de firma Ocular.
https://csirt.rri.go.id/js/https://epresensi.mempawahkab.go.id/themes/sgacor/https://sv.unp.ac.id/sgacor/https://elearning.iainkendari.ac.id/sgacorhttps://esign.bogorkab.go.id/views/pgacor/https://elearning.polnes.ac.id/local/tgacor/https://dispora.sulselprov.go.id/css/rajaslot-303/http://sematu.kaboki.go.id/tata-usaha/