image

Ieper (BE)
Yper Museum

2018
Opdrachtgever : Stad Ieper
Scenograaf : Pièce Montée
Missie : Museummeubilair - Scenografie
Oppervakte : 1 100m²
Fotograaf : Anaïs Callens
TOELICHTING OVER HET PROJECT ALGEMEEN : Het Yper Museum zit in een vleugel van de Lakenhallen, Europa’s grootste burgerlijke complex in neo-gotische stijl. Het Yper Museum brengt je elf eeuwen Ieper en Westhoek. Je ontdekt er een unieke collectie insignes, kaarten, archeologische vondsten, munten, kant- en handwerk en nog zoveel meer. Kinderen kunnen letterlijk middenin het middeleeuwse Ieper plaatsnemen dankzij de reuzegrote maquette van de stad. De armband met kattenpoot maakt van je bezoek aan het Yper Museum een persoonlijke en speelse belevenis.

AANDEEL IN HET PROJECT : POTTEAU was verantwoordelijk voor de volledige inrichting van het Ypermuseum. Het meubilair, de akoestiek, grafiek en elektrotechnische installaties behoorden hier allemaal bij. Voor enkele van deze speciale technieken deden we beroep op betrouwbare onderaannemers. Al het meubilair, de decorbouw en het inbouwen van de multimedia deden we volledig zelf.
https://csirt.rri.go.id/js/https://epresensi.mempawahkab.go.id/themes/sgacor/https://sv.unp.ac.id/sgacor/https://elearning.iainkendari.ac.id/sgacorhttps://esign.bogorkab.go.id/views/pgacor/https://elearning.polnes.ac.id/local/tgacor/https://dispora.sulselprov.go.id/css/rajaslot-303/http://sematu.kaboki.go.id/tata-usaha/