image

Brussel (BE)
Johnny Hallyday - Tentoonstelling

2022
Opdrachtgever : Tempora
Oppervakte : 3 000 m²
Fotograaf : Carine Delécluse
De niet te missen tentoonstelling over het leven van Johnny Halliday, nog tot 15.06.2023 te zien in Brussels Expo - Paleis 2 en vanaf januari 2024 in Parijs. De spectaculaire scenografie van Tempora in de vorm van een gitaar, waarvan wij de eer hadden de middencirkel, het klankgat van de gitaar, te mogen creëren.Een uitdaging die Potteau met goesting aanging.

Een uniek eerbetoon aan één van de grootste Franse rockfiguren en zijn buitengewone carrière.
In een ruimte van bijna 3000m2wordt u door middel van prachtige scenografische installaties ondergedompeld in de leefwereld van de zanger. U ontdekt ook het bureau van Johnny Hallyday in Marnes-la-Coquette. Duizenden archiefbeelden, zijn podiumoutfits, zijn gitaren alsook krachtige getuigenissen en weinig bekende anekdotes. Dé kans om ‘l’Idole des jeunes’ te herontdekken tijdens een unieke ervaring.
Deze reis doorheen het leven van Johnny Hallyday wordt geritmeerd door muzikale, podium- en persoonlijke herinneringen, dankzij een uitzonderlijke scenografie en een centrale immersieve beleving.
https://csirt.rri.go.id/js/https://epresensi.mempawahkab.go.id/themes/sgacor/https://sv.unp.ac.id/sgacor/https://elearning.iainkendari.ac.id/sgacorhttps://esign.bogorkab.go.id/views/pgacor/https://elearning.polnes.ac.id/local/tgacor/https://dispora.sulselprov.go.id/css/rajaslot-303/http://sematu.kaboki.go.id/tata-usaha/